TRENDS NAJAAR & WINTER 2023
Gun uw gasten een magisch seizoen
In het najaar en de winter kan het lastig zijn om gasten naar uw zaak te krijgen. De dagen zijn kort en het weer vaak slecht. De verleiding is voor uw gasten groot om lekker thuis te blijven. Het is voor u belangrijk om wat extra’s te bieden. Naast overheerlijke gerechten en verfrissende drankjes zorgt de juiste sfeer voor de totaalbeleving waar de gast naar op zoek is.
Na de Covidpandemie is de wereld echt veranderd. Consumenten zijn beter in staat om zich thuis te vermaken en gaan er minder snel op uit. Ook de economische situatie is van invloed. Als resultaat hiervan geven experts aan dat de focus voor de horeca nog meer komt te liggen op de totale klantbeleving. Hierbij is het belangrijk om voor uw gasten unieke (geniet)momenten te creëren, de verblijfsduur te verlengen en uw locatie in de spotlight te zetten bij bestaande en nieuwe gasten.
Op deze pagina zetten we een aantal trends en tips op een rij, die u wellicht op weg kunnen helpen in het najaars- en winterseizoen.
1. Kies de juiste sfeerverlichting
Fonkelende kaarsen, gedimde lampen of elegante kroonluchters: verlichting maakt een enorm verschil
voor de sfeer in uw café, bar of restaurant.
Als u op zoek bent naar een gezellige, winterse sfeer, combineer dan dimbare verlichting met brandende kaarsen. Plaats de kaarsen niet alleen op tafel, maar gebruik ook richels, plankjes en andere donkere hoekjes in uw zaak.
2. Maak een leuke raampresentatie
3. Zorg voor feestelijke decoratie
Passende decoratie rondom de feestdagen is een must voor iedere horecazaak. Houd het niet bij een traditionele kerstboom alleen, maar gebruik uw fantasie.
Gebruik waar mogelijk de traditionele takken en dennenappels en maak de sfeer af met kerstballen, klatergoud en sterren. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos.
Gasten zullen een overdaad aan kerstversiering zeker kunnen waarderen.
4. Gebruik uw terras ook in de winter
5. Zorg voor een brandende haard
Op een (koude) winterdag brengt een brandende haard uw gasten in de juiste stemming. Het staat voor sfeer, comfort en gezelligheid. Een aantrekkelijk middelpunt van uw horecazaak. Steek uw haard daarom dagelijks aan.
Heeft u geen haard of geen mogelijkheid voor een brandend vuur? Maak dan een leuke presentatie met meerdere kaarsen. Zo creëert u een cosy sfeer.
Klassiek traditioneel
Roept nostalgie op en omhelst de klassiekers, met een knipoog naar vervlogen tijden. Gebruik klassieke patronen en vormen.
Modern
Strakke lijnen en eenvoudige kleuren gecombineerd met functioneel servies. Gebruik taps toelopende kaarsen om stijl en hoogte toe te voegen.
Puur minimalistisch
Less is more! Eenvoudige oppervlakken, lichte kleuren en een paar subtiele accenten. Met de juiste accessoires creëer je eenvoudig een rustige en pure sfeer.
Groene activiteit
Vier de natuur, met gedempte kleuren, eenvoudige couverts en natuurlijk serviesgoed. Goed voor de aarde zorgen staat hierbij voorop.
Smaakvolle maximalist
Meer is beter! Ga lekker over de top met een mix van contrasterende texturen en kleuren. De kleuren uit de Relight® collectie zijn ideaal om deze stijl af te maken.
De zachte kant
Pasteltinten en
het gebruik van lichte materiaalkleuren zorgen voor een vriendelijk
interieur. Uw gast voelt zich direct welkom en op zijn gemak. De nieuwe kleuren ReLights®
sluiten naadloos aan bij deze trend.
onweerstaanbare ervaring
Met een uitstekende kwaliteit, hoogwaardige materialen en een maximale performance, kan je makkelijk de beste sfeer creëren. Daarnaast garanderen wij geurloze producten die schoon opbranden.