Laagste prijsgarantie!
Extra snelle levering
Wij leveren alleen A-merken
Franco huis vanaf € 99,-
Klantenservice 033-4333595

Relight® refill 24 uur 64/52 doos 100 stuks, Transparant

Productnummer:
8717847069498
Branduren:
24 uur

€ 45,00

% Advies verkoopprijs € 58,45 . (23.01% bespaard)
Per omdoos van: 1

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 2 dagen

Dé originele ReLight navulling van Bolsius in een handige doos van 100 stuks. met een minimale brandduur van 24 uur. Makkelijk (opnieuw) aan te steken en uitstekende brandeigenschappen.

De Bolsius Professional ReLight navulling is leverbaar in maar liefst 11 kleuren, past in alle reguliere Relight houders. Veilig, schoon, geurloos en makkelijk in gebruik in combinatie met een lange brandtijd van 24 uur maken dit tot een favoriet voor professioneel gebruik. Met een mooie grote vlam zorgt deze kaars voor avonden vol sfeerverlichting. De polycarbonaat cup is gemaakt van gerecycled materiaal en is recyclebaar. De vlam is van begin tot eind van de brandtijd zichtbaar, en iedere keer makkelijk opnieuw aan te steken. Met de ruime keuze in kleuren, is er altijd een variant die past bij uw zaak, of het seizoen.

Eigenschappen "Relight® refill 24 uur 64/52 doos 100 stuks, Transparant"
Branduren: 24
Kleur: Transparant
Seizoen: Jaarrond
%
Relight® refill 24 uur 64/52 doos 100 stuks, Amber
Deze Bolsius Professional ReLight navulling is leverbaar in maar liefst 11 kleuren, past in alle reguliere Relight houders. Veilig, schoon, geurloos en makkelijk in gebruik in combinatie met een lange brandtijd van 24 uur maken dit tot een favoriet voor professioneel gebruik. Met een mooie grote vlam zorgt deze kaars voor avonden vol sfeerverlichting. De polycarbonaat cup is gemaakt van gerecycled materiaal en is recyclebaar. De vlam is van begin tot eind van de brandtijd zichtbaar, en iedere keer makkelijk opnieuw aan te steken. Met de ruime keuze in kleuren, is er altijd een variant die past bij uw zaak, of het seizoen.

Per omdoos van 1 stuk(s)

€ 47,00 € 58,45

%
Relight® refill 24 uur 64/52 doos 100 stuks, Rood
Deze Bolsius Professional ReLight navulling is leverbaar in maar liefst 11 kleuren, past in alle reguliere Relight houders. Veilig, schoon, geurloos en makkelijk in gebruik in combinatie met een lange brandtijd van 24 uur maken dit tot een favoriet voor professioneel gebruik. Met een mooie grote vlam zorgt deze kaars voor avonden vol sfeerverlichting. De polycarbonaat cup is gemaakt van gerecycled materiaal en is recyclebaar. De vlam is van begin tot eind van de brandtijd zichtbaar, en iedere keer makkelijk opnieuw aan te steken. Met de ruime keuze in kleuren, is er altijd een variant die past bij uw zaak, of het seizoen.

Per omdoos van 1 stuk(s)

€ 47,00 € 58,45

Relight® houder 100/84 oval doos 6 stuks, Transparant
Deze ronde glazen houder is geschikt voor de kaars navulling Relight ® . De strakke vormgeving zorgt voor een rustige uitstraling. Doordat het glas transparant is, is de vlam de volledige brandtijd goed zichtbaar. Stevig robuust en veilig in gebruik. Geschikt voor een modern en traditioneel interieur.

Per omdoos van 6 stuk(s)

€ 29,50

%
Relight® houder Ribbed 98/76 doos 6 stuks, Transparant
Deze vierkante glazen houder is geschikt voor de kaars navulling Relight®. De ribbels op het glas zorgen voor een speels licht. Doordat het glas transparant is, is de vlam de volledige brandtijd goed zichtbaar. Stevig robuust en veilig in gebruik. Geschikt voor een modern en traditioneel interieur.

Per omdoos van 6 stuk(s)

€ 29,50 € 32,99

%
Relight® houder 88/71 moods doos 6 stuks, Transparant
Deze ronde glazen houder is geschikt voor de kaars navulling Relight en Relight Moods. De strakke vormgeving zorgt voor een rustige uitstraling. Doordat het glas transparant is, is de vlam de volledige brandtijd goed zichtbaar. Stevig robuust en velig in gebruik. Geschikt voor een modern en traditioneel interieur.

Per omdoos van 6 stuk(s)

€ 19,00 € 19,99

%
Relight® houder 90/70 Square doos 6 stuks, Transparant
Deze vierkante glazen houder is geschikt voor de navulling Relight ® . De strakke vormgeving zorgt voor een rustige uitstraling. Doordat het glas transparant is, is de vlam de volledige brandtijd goed zichtbaar. Stevig robuust en veilig in gebruik. Geschikt voor een modern en traditioneel interieur.

Per omdoos van 6 stuk(s)

€ 29,50 € 32,99

Relight® houder 126/100 outdoor doos 4 stuks, Transparant
Deze ronde glazen houder is geschikt voor de kaars navulling Relight ® . Speciaal ontworpen voor buitengebruik, met een onbreekbaar glas en windbestendig. De betonnen voet zorgt voor de nodige stevigheid. Doordat het glas transparant is, is de vlam de volledige brandtijd goed zichtbaar. Stevig robuust en veilig in gebruik.

Per omdoos van 4 stuk(s)

€ 29,50