Over ons

Sfeerpunt Horeca is onderdeel van Sfeerpunt. Al ruim 15 jaar dé groothandel voor sfeerproducten in de home, gift en gardenbranche. Deze ervaring nemen wij nu mee naar de horeca. Wij beschikken over ruime productkennis en ervaring met het creëren van sfeerconcepten. Deze kennis en ervaring delen wij graag met u.

Op basis van actuele trends bieden wij een assortiment met sfeerproducten aan, speciaal gericht op horeca-ondernemingen. Zo vindt u bij ons het volledige horeca assortiment van Bolsius en Gouda kaarsen, aangevuld met de servetten en tafeldecoratie van PAW. Stuk voor stuk A-merken die staan voor kwaliteit. U bent dus altijd verzekerd van hoogwaardige producten.

Wij kopen rechtstreeks in bij fabrikanten. Doordat wij de producten vervolgens direct aan u als eindgebruiker aanbieden, bent u altijd verzekerd van de laagste prijs. Dit betekent voor u direct inkoopvoordeel! Daarnaast zijn we nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten en sfeerconcepten.

Bovendien bent u bij ons verzekerd van een snelle levering. Voor al onze producten geldt een maximale levertijd van 3 tot 4 werkdagen. Alle hardlopers zijn zelfs direct uit voorraad leverbaar.

Tot slot denken wij graag met u mee. Heeft u een specifieke vraag over onze producten of wilt u eens brainstormen over de sfeer in uw zaak? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op voor een deskundig advies. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 9 tot 17 uur op nummer 033-4333595.

Dit alles maakt ons dé sfeermakers voor de horeca!

 

Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Prijswijzingen en typefouten voorbehouden.

 

Copyright © 2014. Design en Realisatie Webbros.