Gouda horecakaarsen - vertrouwde kwaliteit

Al sinds 1858 biedt Gouda sfeervol kaarslicht, waar ook uw gasten zorgeloos van kunnen genieten! Wij zijn trots dat vanaf dit najaar het gehele Gouda Professional assortiment is  vernieuwd en is uitgebreid met een innovatief navul concept speciaal voor horeca. Gouda Professional Briljant® Stijlvolle stapelbare houders

Nieuw in het Gouda Professional assortiment
De stijlvolle houders hebben een decoratieve onderzetter/afsluiter en zijn stapelbaar. Ze zijn verkrijgbaar in mat en transparant glas. De Briljant® navullingen zijn veilig in gebruik, gemakkelijk te vervangen en branden maar liefst 30 uur!

Kwaliteit en vakmanschap. De allerbeste kwaliteit
Al sinds 1858 is Gouda kaarsen gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige kaarsen en accessoires. In deze periode zijn de Gouda kaarsen steeds verder geperfectioneerd. De grondstoffen die we gebruiken zijn altijd van de allerbeste kwaliteit. Daarbij zorgt ons vakmanschap voor de juiste balans tussen kaarsvet en lont, met als resultaat de mooie Gouda Professional vlam.

Uitgebreid assortiment horecakaarsen. Nieuwe verpakkingen
Het vertrouwde Gouda Professional assortiment waxine® lichten, huishoudkaarsen, gotische kaarsen, stompkaarsen en kroonkaarsen heeft vanaf dit najaar een geheel nieuwe uitstraling.

Vertrouwde kwaliteit
De nadruk bij Gouda Professional blijft op authenticiteit en kwaliteit liggen, zoals u van ons gewend bent. Ze branden stabiel, walmen niet en zijn zeer eenvoudig opnieuw aan te steken. Hiermee maakt u direct een passende sfeer in uw zaak.

Kies hieronder de productcategorie om de producten te bekijken.

Gouda waxinelichten Gouda tafelkaarsen Gouda stompkaarsen Gouda Briljant Navullingen

 

Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Prijswijzingen en typefouten voorbehouden.

 

Copyright © 2014. Design en Realisatie Webbros.